Annons


Sommarlov.


Kära läsare, som ni kanske redan noterat så har jag varit lite frånvarande här på bloggen de senaste veckorna. Jag har nämligen tagit lite sommarlov! Det har varit ett hektiskt, omtumlande men också ett fantastiskt år. Tills vi drar igång igen på riktigt så kommer här lite bilder från mitt sommarlov 🙂

Båt_2015_web

Annons

Vi har tuffat runt i vår Fjordling en massa i både Stockholms skärgård och på västkusten.

 

Bruno_födelsedag

Vår älskade son Bruno har hunnit fylla 1 år och et firades stort med vänner och familj!

 

 

 

 

Bockholmen_2015_web

Vårt bästa restaurangtips om man är sugen på att komma ut från stan men inte har möjlighet att åka allt för långt ut med båt eller bil så är Bockholmen grym! Det ligger ett stenkast bort från oss i Ekhagen och här spenderas många vuxenmiddagar under sommarhalvåret!

Fjällbacka_2015_web

Vi har njutit av västkusten med familj och tokat runt med min fina styvdotter Isabelle!

 

 

Fjällbacka_2015_webbJag har fått njuta av sovmorgon, serverad frukost och avnjutit några minuter på klipporna utanför Fjällbacka.

 

 

Hamburgö_2015_web

Vi besökte Hamburgö och våra goda vänner Klintberg-Ryberg. Vin, grillning, lek i klipporna och mysig båttur avslutades med denna solnedgång som pågick i en oändlighet 🙂

Vedholmen_Fjällbacka_2015_webBruno och hans farmor är de enda som badat och som genuint gillat det! Vi andra höll oss på land och tittade på! Brrrr! Här på Vedholmen på västkusten! Lätt favoritstranden med dess klara vatten och vita sand.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA

Kommentera | Translate
Laddar