Annons


Kasthall + Atelier Areti.


 

Kasthall_Field_Medium_ParisBlue_200_LS17

Kasthall_Field_Small_Rouge_100_LS17

Kasthall_Madison_Paper_CU17

Kasthall_Madison_Paper_LS17

Var förbi Kasthall imorse för att spana in deras nyheter och jag blir alltid glatt överraskad att se deras fina hantverk och långsiktiga designtänk. Som inredare älskar jag valmöjligheter och med Kasthall finns verkligen inga begränsningar för vad man kan göra. Utställning var en ihopparning med Atelier Areti som jag skrivit om tidigare. Otroligt stilfull och vacker ihopparning mellan dessa två varumärken tycker jag! På bilderna ovan ser ni mattorna Fields och Madison.

Annons

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

5-Tubes-3

Areti_306_half_pipe_2

Areti_Trapez+Table_02_15_09_23

Dessa är mina tre favoriter av Atelier Areti.

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA

Kommentera | Translate
Laddar