Annons


Kapstaden.


Det var väldigt länge sen jag kände att jag genast ville tillbaka till en plats jag besökt i världen. I förra veckan kom jag hem från Kapstaden där jag var på jobbresa – Vilken plats!! Om man har möjlighet så rekommenderar jag att åka dit! Naturen, människorna, ja allt. Så himla vackert! Vi förlängde resan med en dag och jag känner inte att jag sett tillräckligt! Måste tillbaka snart igen känner jag 🙂

Annons

Stränderna var helt magiska! Kände sånt lugn här och nästan inga människor trots att det är högsäsong. Det går ju inte att bada i havet pga alla hajar och kylan men who cares – det räcker med att sitta på en sten och bara supa in naturen!

Här vid Camps Bay så fotade vi några bilder. Jag skulle kunnat stanna i veckor och producera sååå många jobb! Vart man än tittade så hittade man en ny miljö att fota i!

Och så åkte vi förbi pingvinerna vis Simons Bay (tror jag det hette). Och här lever dem året om – så himla roligt! Känns lite konstigt att se dem så många på en strand i en stad där det är 30 graders värme. Riktiga livsnjutare de där pigvinerna!

När vi kom ner på måndagen så körde vi iväg till ett proppställe som hade ALLT man kan tänka sig för uthyrning till fotograferingar och filminspelningar. Otrolig samling!

På våran lediga dag så tog vi oss förbi bland annat Signal Hill där man kunde se Lions Head och Tabletop Mountain. Så fint!

 

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA

Kommentera | Translate
Laddar