Annons


Ilse Crawford.


Jag har följt Ilse Crawford och hennes projekt i många många år och jag beundrar verkligen hennes förmåga att lyckas väva samman möbler med konst och hon lyckas alltid få till den där magiska ”här vill jag vara” känslan. Hon är verkligen en inredare jag ser upp till! Hennes inredningar känns alltid så självklara och det är verkligen få inredare som jag tycker lever upp till hennes nivå. Här är några av mina favorit projekt av Studio Ilse.

Annons

Ett Hem i Stockholm. Ni har säkert sätt dessa bilder tusen gånger om men jag tröttnar faktiskt aldrig på denna miljö. Här är det ju inte bara inredningen som är tongivande utan även huset, innergården, personalen, konceptet.. ja allt. Älskar stilmixen och det känns som om någon bott här i evigheter och samlat på sig sina absoluta designfavoriter. Varje gång jag är här så hittar jag nya detaljer som inspirerar till mina egna projekt!

Det senaste projektet på svensk mark är Bukowskis lokaler som fått en rejäl uppfräschning. Min favorit är detta rum där de tar emot nya objekt för värdesättning.

Jag älskar verkligen Aesop som koncept och de har fantastiska produkter. Och detta är min favoritbutik för Aesop. Älskar färgsättningen och hela koncepttänket.

Tycker även väldigt mycket om loungen för Cathay Pacific – klassiskt Ilse-style. Och ”ormsoffan” är underbar! Vet någon vart den kommer ifrån?

Om ni är nyfikna på att lära er mer av detta geni så köp hennes böcker, studera och utforska hennes projekt när ni är på resande fot. Det ger så otroligt mycket! Och se även dokumentären om Studio Ilse som nu finns via Netflix.

Kram!!

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA

Kommentera | Translate
Laddar